Marknadsföring och fotografering i Varberg

Nolsa creo är den lilla byrån för marknadsföring med den stora kapaciteten. Varumärket har funnits sen 2016 men är i dag under aktiebolaget Nolsa Consulting. Vi finns i Varberg ute på landsbygden men gör uppdrag på flera andra platser också.

Våra värden

Nolsa creo står för kvalitet, känsla och estetik. Vi som driver Nolsa creo är Johanna och Roger Nolsa. Johanna håller i den visuella och kommunikativa biten inom marknadsföring, medan Roger jobbar i huvudsak med marknadsföring och affärsutveckling samt bistår styrelser med professionellt styrelsearbete.

Att frigöra visioner

Våra visioner frigjordes när vi 2016 köpte gården Nolsa som ligger utanför Varberg, tog hem våra hästar och skaffade hund. Gården är Rogers mammas föräldrahem och det var hit han kom första gången som nyfödd, nu har vi själva barn här och vi gifte oss i augusti 2017. Gården ligger på en fantastisk plats med närhet till skog och mark. Här hittar vi vår inspiration och finner återhämtning.

Fotograf och konstvetare

Johannas specialitet är att visualisera det företaget, organisationen vill kommunicera i en kontext och få fram en röd tråd i marknadsföringen. För henne handlar det om känslor, att skapa en identitet som håller över lång tid och attraherar målgruppen.

”Jag är driven som person som har många saker i gång. Har till exempel varit med och startat Wellify med två andra. En friskvårdsapp med aktiva pauser under dagen. Det är när jag får vara kreativ med kameran, papper och penna samt att få skriva som jag kommer till min rätt och kan tillsammans med våra kunder lyfta deras varumärke”. Johanna Nolsa

Johanna är född och uppvuxen i Stockholm där hon gick i waldorfskola men flyttade sen till Skåne för universitetsstudier. Det var också i Lund hon träffade Roger sin stora kärlek och flyttade till Varberg.

Med en fil kand. i Konstvetenskap kan Johanna det mesta om konsthistorien och bildens betydelse i kommunikation. Hon har även tillbringat två år på Österlens Folkhögskola med konstnärliga ämnen som måleri, teckning, keramik och foto. Det var också här hennes intresse för foto växte. Efter en längre tid av utbrändhet började Johanna sen samla på sig erfarenhet av att jobba digitalt med bilder och kommunikation för att sen starta Nolsa creo.

Galleri med bilder för företag
Galleri med bilder för privatpersoner

Duktig på marknadsföring

Rogers specialitet är utmaningar. Företag och organisationer som är stucked in the middle, tappat lönsamhet. Då går han in lyssnar av och styr upp. Det kan vara allt ifrån att identifiera uspen till att coacha och stärka en ledare eller anställd. Han ser detaljerna som har stor betydelse för helheten.

”Kärleken till utmaningar gör att jag nästan bara ser möjligheter med de uppgifter jag ställs inför. Jag är en nyfiken person som försöker ta alla tillfällen i akt att lära mig något nytt. Möten med människor och dess sätt att behandla allt från vardag till speciella situationer stimulerar mycket.” Roger Nolsa

Roger är också hallänningen som lämnade södern för att jobba säsong i Åre i flera år för att sen återvända till Varberg.

Han har lång erfarenhet av sälj och marknadsföring inom livsmedelsbranschen, jobbat som försäljningschef på Fiskexporten, jobbat som utbildningschef inom försäljning och marknad i Norra Europa på AGA. Han har även erfarenhet av styrelsearbete och varit VD på Långås potatis.

Förutom en gedigen arbetslivserfarenhet har han även läst Marknadsföring på IHM Business school samt Ledarskap på Högskolan i Halmstad. Första karriären var dock kock ett intresse som fortsatt finns där men nu ser han till att familjen får vällagad och god mat i stället.

Välkommen att ta kontakt!

Länk till Hallands nyheters artikel om Johanna

Nedan intervju om vår verksamhet