Priser fotografering

Vad roligt att du är intresserad av en fotografering. För mig handlar det inte bara om att fotografera det handlar också om att ge mina kunder en upplevelse. Det viktiga är att de jag fotograferar ska känna sig bekväma och kunna vara sig själva framför kameran om det är syftet. 

Bli fotograferad

Jag vet att det är en obekväm situtaion att stå framför en kamera men dels tränar jag själv att göra det och jag har flera trix som kan få dig att slappna av. 

Fotopaket

barnfotografering familjefotografering djurfotografering hästfotografering gravidfotografering porträttfotografering studentfotografering 

I paketen ingår 1-2 timmars fotografering beronde på vana framför kameran. Det viktiga är att när jag fotar er ska det kännas tryggt och bra för er.

Redigering av era bilder för att ta bort ev hårstrån och damm på kläderna mm samt ge dem ett extra lyft i färger och kontraster.

Ett galleri på nätet där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder ni vill ha.

Lyxa till det

10 digitala bilder, 4 st AF4 förstoringar.

7500 kr ink. moms.

Lagom mycket

6 Digitala bilder 3 st A4 förstoringar.

5500 kr

Det lilla extra

3 digitala bilder, 1 st A4 förstoring.

3500 kr

Vi längre än 20 km från nolsa creo tillkommer körersättning.

Bra att veta!
I och med den GDPR godkänner du även att jag förvarar bilderna på min dator som backup upp till 5 år samt att jag har rätt att använda de bilderna du väljer i min marknadsföring/utställning. Jag måste göra backup om det skulle hända något med bilderna så det är för din skull. Gällande bilder till marknadsföringen är det för min skull så jag kan glädja och inspirera andra och att jag kan fortsätta leva min dröm som företagare. Jag innehar F-skatt och är medlem i Svenska fotografers förbund. Efter fototillfället mailas fakturan eller enligt överrenskommelse vid bokningen.

Betalningsvillkor

Efter genomförd fotografering mailar vi en faktura med 10 dagars betalning och 6 % dröjmålsränta. Vi har även swish.

Här kan du boka din fotografering