Konstnär och illustratör

När du ser ett konstverk av mig vill jag att du ska få en känsla. Är det likgiltighet har jag misslyckats. Men egentligen inte för jag gör inte konsten till dig jag gör den för min egen skull. Genom att dela med mig av den, ger jag en bit av mig själv. Köper du min konst blir jag glad, att den faktiskt berört. Följ mig på facebook och instagram för att se mina bilder

Beställningar

Jag säljer mina bilder både målningar, illustrationer, foton och fotomontage jag har ute på utställningar och vissa jag visar på instagram , men tar även emot beställningar. Mina tekniker är blandade. Jag väljer teknik utifrån motiv och känsla. Jag målar akryl, akvarell och gör teckningar i blyerts och torrpastell. Jag har även den senaste tiden börjat med fotomontage. Vill du t.ex ha en annorlunda bild på ditt djur eller kanske på dig själv eller ditt barn. Jag fotograferar sen lägger jag olika bilder ovanpå varandra. Din bild blir unik och kan få komponenter som annars varit omöjligt att ha med.

Bilder att använda

Jag illustrerar till böcker, tidningar, reklammaterial, hemsidor. Mina konstverk passar att ha på väggen i ett hem men även på ett företag i konferrensrummet eller besöksrummet.

Insnöad på hästar

Jag plockar även fram hönsnät och formar gärna till en häst. Just hästar och vita hästar  förekommer mycket. Det resulterade också i en utställning våren 2017 ”Upplösta känslor” . En utställning med hästmotiv kopplade till mina innersta känslor. Hästarna är symbolen för de olika känslorna. 

Välkommen att göra en beställning på ett konstverk

Se min portfolio med illustrationer